Denk aan je langetermijndoel!

Ibo is betrokken en probeert je op allerlei positieve manieren te stimuleren en je doorzettingsvermogen te activeren. En geloof me dat heb ik echt wel een paar keer nodig gehad! Hij biedt een luisterend oor als je er even doorheen zit en geeft advies waar nodig.

Tegelijkertijd is Ibo ook diegene die je effectief laat trainen. Een schema van 19 kantjes? Euhm oké Ibo, doen we! Ik word steeds meer bewust van de wijze en het tempo waarop de oefeningen uitgevoerd moet worden. En natuurlijk heb ik nog lang niet alles onder de knie en zal ook zeker dingen fout doen, maar hé, daar heb ik Ibo voor!

Ook heb ik voedingsadvies gekregen. Ibo heeft naar de energiebehoefte van mijn lichaam, de intensiteit van mijn werk en het aantal trainingen per week gekeken. Ik moet zeggen dat ik geen moeite heb met het dieet. Heb nooit geweten dat ik zo veel (gezonde producten) moet eten om af te vallen. En ja, ik val tot mijn grote verbazing gewoon af! Soms wil ik qua proces te snel en dan hoor ik Ibo zeggen: “Jacq, denk aan het langetermijndoel!’

Anyway….om een lang verhaal kort te maken: toptrainer!!

Geef een reactie

Notificaties?

Op de hoogte blijven van nieuwe blogs?