Coachen op een hoger niveau

Trainwithibo heeft een superfijne werkwijze waardoor Ibo voor mij niet alleen voor coach of trainer staat. In mijn geval is het vooral een mentale steun en grote motivatie om mijn eerder gestelde doelen te behalen.

Je krijgt niet zomaar een schema onder je neus geschoven. Nee een op maat gemaakt schema, tot in de puntjes doordacht! Het fijne is dat als je iets te vragen hebt, je een uitgebreid en onderbouwd antwoord krijgt. Ibo schudt niets ‘zomaar’ iets uit zijn (korte) mouw! Mede hierdoor merk je dat het echt zijn passie is, zijn leven. Dit voegt veel toe aan het trainingstraject, niet alleen trainen maar werkelijk een passie op andere mensen over brengen! Voor mij werkt het echt top! Niet sporten omdat het moet maar inmiddels omdat ik het wil.

Ik vergeet nog wel eens dat progressie tijd nodig heeft en gelukkig is dan daar Ibo om me wakker te schudden! One step at a time zeg ik maar al te vaak tegen mezelf 😉

Oké long story short: een super prettige trainingswijze om te werken aan je doelen. En dat niet met een gewone coach, nee met een gepassioneerde, motiverende en inspirerende wandelende encyclopedie! Maar zeker ook een vertrouwd, begripvol en prettig persoon die je helpt waar nodig en klaar staat op het juiste moment! Thanks Ibo! Let’s keep going!

Geef een reactie

Notificaties?

Op de hoogte blijven van nieuwe blogs?