Push je training naar een hoger niveau met de:

LIFT OF THE WEEK

“Mijn exacte work-outs, beschikbaar voor jou. Niet meer nadenken over schema’s, enige wat je hoeft te doen is naar de sportschool.”


Q. Een lidmaatschap?

                   Ja! Dit kun je van mij verwachten..


1. LIFT OF THE WEEK programma

Dit is één van de onderdelen waar je toegang tot krijgt wanneer je lid bent. Een onderdeel waar iedere week een nieuwe en unieke trainingsweek wordt gedeeld.

Sterker nog, het bevat exact mijn trainingsroutine en letterlijk alle eigenschappen van een volledig programma; sets, herhalingen, tempo en technieken. Alles wat jij nodig hebt om voortgang te boeken.

Hoe ziet het schema eruit?


Per week kun je kiezen uit verschillende trainingsdagen. Per trainingsdag kun je, door te klikken op een tab, een training uitklappen. Hierdoor verschijnen de oefeningen die je moet uitvoeren op die dag.

Het schema bevat alle facetten om een oefening uit te kunnen voeren. Variatie, tempo en rusttijd. Alle regels en technieken worden uitgelegd na het lid worden in de leden-omgeving.

Als jij je afvraagt hoe ik meer dan 10+ jaar aan krachttraining uitoefen zonder dat het mij verveelt, is dit het moment om daarachter te komen.

2. Demonstratievideo’s

Korte demonstratievideo’s van 15 seconden van de oefeningen die voorkomen in mijn work-outs, uitgevoerd door niemand minder dan ikzelf.

Oefeningen

Hierdoor voorkom je verwarring en hoef je niet het internet af te struinen voor de juiste uitvoer van een oefening.

3. Vlogs

Korte vlogs met onderwerpen die heel divers zijn. Uitleg over technieken die je kunt toepassen in je trainingen, tot persoonlijke vlogs voor een mentale boost. I got yo back..


FAQ.

Q. Voor wie is dit geschikt?

Of je nou wilt afvallen, aankomen in spiermassa of slimmer trainen, het is geschikt voor iedereen; man of vrouw. Ik maak geen onderscheid in geslacht. Spiervezels zijn spiervezels.

Mijn trainingen bevatten veel variatie. Dus geloof me, ik laat geen enkel spiervezel achter. Dit maakt het geschikt voor iedereen.

Het programma is momenteel gefocust op de zomer. Omdat je meetraint met mijn routines, neem ik je mee in mijn huidige doel: droger worden.

Q. Zit ik vast aan een lidmaatschap?

Nee, je termijn loopt maandelijks en is gemakkelijk te stoppen zodra je wilt afzien van je aanmelding. Afmelden kun je doen via je persoonlijke dashboard. Geen zorgen; toegang tot de site loopt tot het einde van je betaalde maand.

Q. Wat is de looptijd?

Die is er niet. Het wordt maandelijks automatisch geïncasseerd. Geen papierwerk, geen gedoe.

Q. Kan ik ook enkele dagen in de week meedoen in plaats van de gehele week?


Ja zeker! Je kunt ook alleen de dagen kiezen waar je interesse in hebt. Zie het als een leerschool.


Notificaties?

Op de hoogte blijven van nieuwe blogs?