Leden aan het woord

Motivator in hart en spieren

Ibo is een personal trainer in hart en spieren die je leert en vooral motiveert voor een lifestyle waarin gezonde voeding, een heldere geest en een sterk lichaam centraal staan. Hij is meedenkend, flexibel, oplossingsgericht en staat voor hard werken, dat hand in hand gaat met het boeken van keiharde resultaten.

Gerdien Verboom
46

Denk aan je langetermijndoel!

Ibo is betrokken en probeert je op allerlei positieve manieren te stimuleren en je doorzettingsvermogen te activeren. En geloof me dat heb ik echt wel een paar keer nodig gehad! Hij biedt een luisterend oor als je er even doorheen zit en geeft advies waar nodig.

Tegelijkertijd is Ibo ook diegene die je effectief laat trainen. Een schema van 19 kantjes? Euhm oké Ibo, doen we! Ik word steeds meer bewust van de wijze en het tempo waarop de oefeningen uitgevoerd moet worden. En natuurlijk heb ik nog lang niet alles onder de knie en zal ook zeker dingen fout doen, maar hé, daar heb ik Ibo voor!

Ook heb ik voedingsadvies gekregen. Ibo heeft naar de energiebehoefte van mijn lichaam, de intensiteit van mijn werk en het aantal trainingen per week gekeken. Ik moet zeggen dat ik geen moeite heb met het dieet. Heb nooit geweten dat ik zo veel (gezonde producten) moet eten om af te vallen. En ja, ik val tot mijn grote verbazing gewoon af! Soms wil ik qua proces te snel en dan hoor ik Ibo zeggen: “Jacq, denk aan het langetermijndoel!’

Anyway….om een lang verhaal kort te maken: toptrainer!!

Jacquelien
35

Coachen op een hoger niveau

Trainwithibo heeft een superfijne werkwijze waardoor Ibo voor mij niet alleen voor coach of trainer staat. In mijn geval is het vooral een mentale steun en grote motivatie om mijn eerder gestelde doelen te behalen.

Je krijgt niet zomaar een schema onder je neus geschoven. Nee een op maat gemaakt schema, tot in de puntjes doordacht! Het fijne is dat als je iets te vragen hebt, je een uitgebreid en onderbouwd antwoord krijgt. Ibo schudt niets ‘zomaar’ iets uit zijn (korte) mouw! Mede hierdoor merk je dat het echt zijn passie is, zijn leven. Dit voegt veel toe aan het trainingstraject, niet alleen trainen maar werkelijk een passie op andere mensen over brengen! Voor mij werkt het echt top! Niet sporten omdat het moet maar inmiddels omdat ik het wil.

Ik vergeet nog wel eens dat progressie tijd nodig heeft en gelukkig is dan daar Ibo om me wakker te schudden! One step at a time zeg ik maar al te vaak tegen mezelf 😉

Oké long story short: een super prettige trainingswijze om te werken aan je doelen. En dat niet met een gewone coach, nee met een gepassioneerde, motiverende en inspirerende wandelende encyclopedie! Maar zeker ook een vertrouwd, begripvol en prettig persoon die je helpt waar nodig en klaar staat op het juiste moment! Thanks Ibo! Let’s keep going!

Michelle van Keulen
23

Stapje voor stapje

Dankjewel Ibo! Je maakt jouw slogan waar: jouw passie is nu de mijne geworden. Ik heb zoveel geleerd over voeding, training maar nog belangrijker: over mezelf. Ook heb ik geleerd om het proces stapje voor stapje te nemen; het korte termijn denken is omgezet naar lange termijn.

Marina
44

Een verademing

Ik sport al een aantal jaar en merkte dat ik gedemotiveerd raakte, omdat ik niet het gewenste resultaat behaalde. Ibo gaf altijd al tips en ik dacht: waarom pakken we het niet serieuzer aan! Ibo heeft voor mij een schema gemaakt waar ik het komende jaar mee aan de gang kan. Of schema? Het is meer een boekwerk met uitleg, een verademing! Er staat niet alleen wat je moet doen, maar ook waarom je het moet doen. Daarnaast heeft hij het trainingsplan met me doorgenomen en ben ik inmiddels een maand aan de gang. Het trainingsplan is wat zoek, motiveert mij en geeft enorm veel diversiteit. Kortom een aanrader!

Joep van Riet
28

Meer plezier

Ibo is gepassioneerd over bewegen en sporten en heeft veel kennis van voeding, oefeningen en spieren. Hij kan goed uitleggen en motiveren en houdt rekening met je mogelijkheden en beperkingen. Ik had contact gezocht met Ibo, omdat ik sporten in de sportschool leuker wilde maken voor mijzelf en meer doelgericht te werk wilde gaan in de beperkte tijd die ik heb in de sportschool. Ibo heeft voor mij een passend, leuk, uitdagend en haalbaar programma opgesteld waardoor ik weer met meer plezier ging sporten. Daarnaast is Ibo ook gewoon een hele gezellige gast. Lachen en sporten is voor mij de beste combinatie.
Hester van der Wal
Notificaties?

Op de hoogte blijven van nieuwe blogs?