Positieve vibes – De enige echte manier

We leven in een tijd waar invloeden een grote rol spelen in je leven. Hoe jij je dag begint bepaalt direct welke keuzes jij  vandaag of de rest van de week neemt. Dit heeft ook te maken met je humeur. Er zijn zat momenten dat je even verdwaalt. Je verliest je focus en stopt met hetgeen wat je eigenlijk echt wilde bereiken. Ons lichaam is zo complex dat wij vatbaar zijn voor allerlei emoties en andere factoren. Hoe belangrijk is het om positief te zijn in je leven? Deze ‘zweverige’ gedachte bepaalt hoe jij staat in je schoenen, hoe je kijkt naar de wereld en of je nou werkelijk je doelen wilt behalen als sporter. Dit bepaalt wie jou ‘jij’ maakt.

Ik krijg vaak de vraag hoe ik toch zo positief blijf en geduldig. Intussen ben ik nu een aantal jaar bezig met krachttraining en geloof het of niet, ook voor mij heeft het heel erg lang geduurd om te zijn waar ik nu sta. Ook ik heb, net als jij, dagen gehad dat ik het even allemaal niet meer zag zitten. We zijn tenslotte allemaal mensen. Maar hey, daar ben ik voor!

Hoe start jij je dag?

Laat mij dat voor je invullen;

Je wekker gaat. Pff, wat een ellendig geluid. Elke dag hetzelfde deuntje waardoor je dag eigenlijk al slecht begint. Wat je als eerste doet? Je mobiel zoeken.. Wie heeft je ge-appt? Wie heeft je ge-tagt op Facebook? Je moet eerst natuurlijk al je notificaties wegwerken. Prioriteit nummer uno. Geef het toe, je bent net als ik verslaafd aan social media. Dat is tevens hoe ik in contact ben gekomen met jou. Je bent constant opzoek naar informatie. Gelukkig maar. Want weetje..

“De mensen om je heen bepalen in wat voor “stroming” je terecht komt en of je mee kunt varen”

Omring je zelf met mensen die positief zijn ingesteld en ik beloof je dat je veel sneller naar je doelen toe kunt werken. De vakantieperiodes zijn weer bijna voorbij (helaas). Ik hoop dan ook dat je net als ik opgeladen bent voor een sprint, want we gaan er weer tegen aan. Jij en ik! Als je al een tijdje in mijn blogs rondsnuffelt heb je toch echt veel informatie tot je kunnen nemen. Ondanks dat kan het zijn dat je aantal onderwerpen niet helemaal begrijpt. Laten we daarom beginnen met een simpele stap. Je zit namelijk misschien bomvol vragen en weet niet hoe je moet beginnen? Misschien heb je een specifieke idee of een onderwerp waar je meer info over wilt?

Q&A

We gaan het namelijk anders aanpakken. Binnenkort ga ik een Q&A blog schrijven met al jullie vragen en probeer al jullie vragen dan ook te beantwoorden. Zijn er onderwerpen waar je echt hulp bij nodig hebt? Laat het mij hieronder meteen weten! En weetje, het kost je echt niks 🙂 Enige wat ik van je vraag is wees specifiek.

Stop met twijfelen. Als je dit vandaag niet doet, doe je het morgen ook niet. Sta er eens bij stil dat er duizenden mensen zijn die het wel graag willen, maar niet kunnen. Koester het moment en ga er gewoon voor. Kennis is macht en informatie is wat je nodig hebt om kennis op te bouwen.

Ibo

Geef mij energie & steun mij!

Heb je wat aan dit artikel? Laat het mij weten! Iedere like is bijzonder en betekent veel voor me. Zo weet ik dat ik het goed heb gedaan..

  • Stap 1 -> Klik hieronder op like


  • Stap 2 -> Volg mij op Instagram!
  • Instagram

Geef een reactie

Notificaties?

Op de hoogte blijven van nieuwe blogs?