It’s my birthday!

Wat een jaar! Een jaar vol veranderingen en keuzes. Vandaag ben ik weer een jaartje ouder! Dat betekent dat ik weer terugkijk op hoe mijn jaar is verlopen. Een leuk moment om dat met jullie te delen..

Afgelopen jaar was het zo ver. Een moment dat alles begon te leven. Dag in dag uit was ik al onbewust bezig met het delen van kennis. Mensen helpen, motiveren en de juiste richting in duwen is waar ik energie van krijg. Mijn hoofd zat bomvol informatie. Het was tijd om dat allemaal op te schrijven!

Het concept trainwithibo.com ontstond. Je traint met mij samen, ik neem je artikel na artikel mee in mijn wereld. Een laagdrempelige omgeving waar je gemakkelijk informatie tot je neemt. Je ontdekt mijn wereld als atleet. Mijn wereld waar passie, energie en sport samenkomen.

Even alles op een rijtje!

Momenteel zijn 10 maanden verstreken. Letterlijk honderd tot duizenden mensen bezoeken dagelijks mijn blogs. Mindblown..

Socialmedia:

Dit is echt geweldig! Ik ontvang dagelijks lieve berichten van jullie. Ga zo door! Berichten waar mensen zichzelf kunnen vinden in een verhaal, moment of artikel. Berichten waar mensen simpele vragen hebben. Dit laat zien, lieve lezer, dat ik op het juiste pad ben. Ik krijg hier namelijk super veel energie van. Daarnaast ben ik tenslotte ook maar een mens net als jij. Dat maakt dit platform nou juist zo sterk!

Overzicht

Intussen staan er 32 berichten online.

Schermafbeelding 2016-04-28 om 20.21.39

Verschillende onderwerpen worden wekelijks behandeld. Dit is nog maar het begin. Ik heb een pad uitgestippeld waar ik het met jou nog over wil hebben. Vergeet je daarom niet aan te melden >hier< om direct notificaties te ontvangen van nieuwe berichten.

Bedankt!

Om precies te zijn ben ik vandaag 26 geworden. Ik ga nog even genieten van mijn verjaardag! Laten we dit pad samen bewandelen. Superrrr bedankt voor je steun! 😀

Ibo

Geef mij energie & steun mij!

Heb je wat aan dit artikel? Laat het mij weten! Iedere like is bijzonder en betekent veel voor me. Zo weet ik dat ik het goed heb gedaan..

  • Stap 1 -> Klik hieronder op like


  • Stap 2 -> Volg mij op Instagram!
  • Instagram

  1. Stephan says:

    Gefeliciteerd! Je mag echt supertrots zijn op wat je tot nu toe al hebt meergezet. Keep up the good work!

  2. Trainwithibo Trainwithibo says:

    Stephan, super bedankt. Trots ben ik zeker!!

Geef een reactie

Notificaties?

Op de hoogte blijven van nieuwe blogs?