Hoe het allemaal begon..

Daar sta ik dan. Voor de spiegel en 16 jaar oud. Vragend kijk ik mijzelf aan en denk ik ‘had ik maar meer massa’. Onzekerheid. Het is bizar als je stilstaat bij het feit dat we zo veel invloed hebben op onze onzekerheid op zo’n jonge leeftijd. Onbewust hebben we allemaal invloed op elkaar. Zelfs de kleinste signalen die je oppikt via je vriend, buurman of iemand die simpelweg hallo zegt, kan je leven doen veranderen en richting geven aan je toekomst. Nou.. Welkom lieve lezer, dit is mijn pad en ik ga jou meenemen in mijn verhaal en ervaring die ik heb opgedaan de afgelopen 8 jaar als fitnessjunkie.

Mijn blog bestaat uit verschillende onderdelen. Stukje persoonlijke kijk en gevoel, maar ook vele informatieve dingen die ik heb opgedaan en met je wil delen. Soms kan het een beetje out of the box zijn. Maar neem lekker de tijd en doe alsof je een boek leest. Ik typ namelijk letterlijk wat in mij opkomt om mijn passie en energie zo puur mogelijk over te kunnen brengen. Ik denk ook dat zo’n manier van bloggen ook het leukst is.

Wie ik ben? Dat vind je hier. Waarom ik dit doe? Ik geloof er in dat ieder zijn eigen talenten heeft. Wat dat is, dat weet jij diep van binnen of kom je zelfs nog achter. Zo ben ik erachter gekomen dat ik het heel erg leuk vind om mensen waarmee ik werk, train of in welke setting dan ook, te motiveren. Ik ben dan ook een typische verbinder. Ik haal mijn energie uit jou. Dus wees lief en geef mij dan ook feedback!

Hiermee hoop ik ook dan ook dat jouw interesse opgewekt wordt. Want ik ga het allemaal opschrijven. Mijn hoofd zit bomvol informatie en het is tijd om het met jullie te delen. Like mijn Facebook pagina linksboven als je mij energie wilt geven. Vergeet mij niet te volgen door rechtsonder op ‘volg mij’ te klikken en je e-mail in te voeren. We doen dit samen. 🙂

Welkom in mijn wereld.


Begin hier jouw pad -> Home.

Ibo

Geef mij energie & steun mij!

Heb je wat aan dit artikel? Laat het mij weten! Iedere like is bijzonder en betekent veel voor me. Zo weet ik dat ik het goed heb gedaan..

 • Stap 1 -> Klik hieronder op like


 • Stap 2 -> Volg mij op Instagram!
 • Instagram

 1. jorik says:

  Heb zeker veel aan je site ibo ?

 2. trainwithibo says:

  Hi Jorik, goed om te horen! Volg me via menu als je up to date wilt blijven en notificaties wilt ontvangen. Zijn er onderwerpen die je graag wilt horen? Laat me dat ook weten. 🙂

 3. Donovan says:

  Super mooie blog leuk om te lezen en het is ook super interessant tip ! Ga zo door ?

 4. Melissa says:

  Hey Ibo,
  Dat is lang geleden!! Ik heb je blog gelezen en kon het niet laten om je te laten weten dat ik dit super cool vind. Wat heb jij een transformatie doorgemaakt, zowel lichamelijk als geestelijk. Tof te lezen dat het goed met je gaat. Misschien tot ooit. Groet, Melissa Beukhof.

Geef een reactie

Notificaties?

Op de hoogte blijven van nieuwe blogs?